Sollicitatietraining

[/vc_column][/vc_row]


Inhoud Sollicitatietraining


Tijdens de sollicitatietraining zullen we alle aspecten van de sollicitatie bij langs gaan. Zowel de voorbereiding als het daadwerkelijke sollicitatiegesprek komen uitgebreid aan bod.


Om te beginnen gaan we kijken naar het belang van netwerken. Hoe kunt u uw bestaande kring van vrienden en familie gebruiken om een nieuwe baan te vinden? Welke social media kunt u gebruiken om te zoeken naar de leukste vacature?


Natuurlijk kijken we ook naar het schrijven van een sollicitatiebrief. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw brief opvalt tussen alle andere sollicitanten? Wat is nu het verschil tussen een sollicitatiebrief en een motivatiebrief? Gekoppeld aan de sollicitatiebrief is ook de CV ofwel Curriculum Vitae. Tegenwoordig is er niet meer een vast stramien waarin een CV zich moet bevinden, maar kan deze afhankelijk van de functie waarop u solliciteert op allerlei manieren invulling krijgen.


Als laatste behandelen we tijdens de sollicitatietraining ook de voorbereiding op, en de do’s en don’ts van het sollicitatiegesprek zelf. Hoe zorgt u ervoor dat u een blijvende indruk achter laat bij diegene die u het sollicitatiegesprek afneemt?


Dag:


Dinsdag of donderdag


Tijdstip:


12.30 uur – 15:30 uur


Locatie:


Bieslookstraat 31
9731 HH  GRONINGEN

Prijs:
€ 225,-


Aantal dagdelen:


2


Aanmelden