Computercursus

Inhoud computercursus

Vandaag de dag is het belangrijk om goed met computers om te kunnen gaan wanneer men op zoek is naar een nieuwe baan. De kans dat u bij uw nieuwe werk gebruik zult moeten maken van een computer is groot. F.L.A.I.R Scholingstrajecten biedt daarom verschillende computercursussen aan zodat u weer helemaal up-to-date bent met het gebruik van verschillende systemen en programma’s. Elke cursus duurt een aantal dagdelen waarin u zowel theorie leert, maar ook in de praktijk aan de gang gaat. Dit alles in kleine groepen, zodat u veel persoonlijke begeleiding krijgt van onze experts.

Verschillende cursussen mogelijk

Elke week kan er gestart worden met de verscheidene cursussen die door F.L.A.I.R. scholingstrajecten worden aangeboden. U kunt zich aanmelden voor een van de volgende trainingen:

Algemene computervaardigheden (5 dagdelen)
Word (8 dagdelen)
Excel (6 dagdelen)
PowerPoint (2 dagdelen)
Access (6 dagdelen)
Outlook en internet (1 dagdeel)

 

NIEUW:
– Introductie PC-gebruik met Windows, Word en Outlook (4 dagdelen)

Het aantal dagdelen is een richtlijn. Op basis van eerder verworven kennis kan in overleg een ander aantal dagdelen bepaald worden. Op de laatste cursusdag maakt u een toets. Wanneer deze met een voldoende wordt afgesloten, krijgt u een certificaat uitgereikt.


Dag:
Donderdag

Tijdstip:
09:00 uur – 12:00 uur

Locatie:
Bieslookstraat 31
9731 HH  GRONINGEN

Prijs:
€ 60,- per dagdeel excl. lesboek

Prijs lesboek:
€ 22,- per stuk

Certificaat als de eindtoets minimaal een 6,0 is


Aanmelden