Secretaresse

Als secretaresse ben jij de steun en toeverlaat van je leidinggevende(n). Een dienstverlenende instelling is dan ook een vereiste. Een secretaresse kan zowel in teamverband als alleen werken aan een uitgebreid en gevarieerd takenpakket. Onder meer het onderhouden van telefonische contacten (intern en extern), het verwerken van gegevens in de computer, archiveren van informatie, notuleren bij verschillende vergaderingen en besprekingen, het schriftelijk en via mail verzorgen van de correspondentie, en het beheren van agenda’s.

Vooropleiding

Vmbo-tl/mavo/mbo 3

Kosten

€4150,-

Theorie

Ca. 1 jaar

Stage

624 uur

Keuzemodules binnen deze opleiding

Heb je al een vooropleiding? Dan hoef je waarschijnlijk niet alle keuzemodules te volgen!

Het leren begrijpen wat de verwachtingen van de klant zijn, communicatieve vaardigheden om actief te luisteren en te reageren op klantverzoeken, het bieden van oplossingen die de klanttevredenheid verhogen, en het opbouwen van zakelijke relaties.

Tijdens deze module leer je hoe je grip houd op de werkzaamheden en processen van een afdeling met verschillende medewerkers.

Je houd patiëntendossiers bij, je verzorgt de communicatie met patiënten maar ook met andere afdelingen en of organisaties. Het begrijpen en communiceren in het Nederlands is daarom essentieel voor medisch secretaresses om goed te kunnen functioneren.

In de lessen stagevoorbereiding leer je hoe je jezelf kunt voorbereiden op een succesvolle stage-ervaring. We helpen je met het opstellen van je CV maar ook leren we je hoe je een overtuigende sollicitatiebrief schrijft.

In onze opleidingen begrijpen we hoe belangrijk computervaardigheden zijn in de werkplekken. Daarom helpen we je in deze lessen om vertrouwd te raken met belangrijke computerprogramma’s, zoals Word, Excel, outlook en Powerpoint.

De kosten

De opleiding tot secretaresse kost € 6.500,- (incl. lesmateriaal, (her)toetsen en stagebegeleiding, excl. kosten Hepatitis B vaccinatie, benodigd voor stage)

FLAIR scholingstrajecten is vrijgesteld van BTW

Interesse of vragen?

Enthousiast geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!