WAT VINDEN ONZE DEELNEMERS

In 2018 ben ik gestart met het succesvol omscholen tot in eerste instantie medisch secretaresse en later doktersassistente. Ik ben begonnen met de opleiding tot medisch secretaresse. Na mijn stage in ziekenhuis Tjongerschans kon in aanblijven als invalkracht, daarnaast ben ik gestart met de omscholing tot doktersassistente.

Na jaren te hebben gewerkt in de detailhandel was deze keuze een enorme stap.
Ik heb voor F.L.A.I.R. gekozen vanwege de duur van de opleiding, de klassikale lessen en de verplichte praktijkstage. De docenten bij F.L.A.I.R zijn vriendelijk, geïnteresseerd, belangstellend en hebben passie voor het vak waar ze in les geven. Ze zijn laagdrempelig benaderbaar en staan klaar om je te helpen wanneer dit nodig is.
Het fijne aan les krijgen in een kleine klas is dat er persoonlijke aandacht is, ruimte om ervaringen te delen en te sparren met je studiegenoten en docenten. Door de verplichte stage krijg je een goed beeld van je toekomstige baan en heb je als je een baan vindt al enige ervaring.
Ik heb de opleiding bij F.L.A.I.R als zeer prettig en fijn ervaren! Naast dat je klaar gestoomd wordt voor je toekomstige beroep leer je veel over jezelf op persoonlijk vlak, dit helpt je op alle gebieden.

Sinds april 2019 ben ik werkzaam als poli-assistente / doktersassistente in ziekenhuis Tjongerschans. Dit doe ik met ontzettend veel plezier en motivatie.
Ik ben enorm trots op mezelf dat dit me is gelukt mede dankzij de begeleiding en ondersteuning van  F.L.A.I.R.!

Ellen Tuttel

Eind 2018 ben ik begonnen met een omscholingstraject tot secretaresse bij F.L.A.I.R. Scholingstrajecten. Wat ik zo fijn vind aan F.L.A.I.R. is de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding. De docenten zijn heel betrokken en hebben een goede verbinding met het werkveld. Tijdens dit omscholingstraject leerde ik mijzelf ook beter kennen. Hierdoor weet ik nu waar mijn sterke punten liggen, leerde ik hoe ik deze optimaal kan inzetten en aan welke ontwikkelpunten ik kan werken.
Studeren bij F.L.A.I.R. heb ik als heel leerzaam en waardevol ervaren en heeft me goed op weg geholpen naar een nieuwe baan!
Merel Smit-Dijkstra

Met de opleiding tot medisch secretaresse bij F.L.A.I.R. Scholingstrajecten heb ik een succesvolle carrière switch gemaakt vanuit de facilitaire dienstverlening. De opleiding biedt een goede basis voor de functie van medisch secretaresse.

Niet alleen het theoretische gedeelte van de opleiding speelt hierin een belangrijke rol, maar ook het praktische gedeelte. Door middel van een (verplichte) stage doe je voldoende werkervaring op om zelfverzekerd de banenmarkt op te gaan.

De klassikale lessen geven de mogelijkheid om te sparren met je klasgenoten, maar vooral ook om elkaar te motiveren.

Met de keuze voor F.L.A.I.R. en hun opleiding tot medisch secretaresse heb ik het roer omgegooid. Ik ben nu medisch secretaresse in het Martini Ziekenhuis, een doel dat ik mijzelf had gesteld en dat ik mede dankzij F.L.A.I.R. heb bereikt!

Grietje van der Heide-Visser

Klik op onderstaande link voor nieuws over de diploma-uitreiking in april 2018 in Roden!

https://dekrantnieuws.nl/dolblij-met-diploma-dankzij-isd-noordenkwartier/

Februari 2018

De afgelopen weken hebben wij de cursus Notuleren op de Laptop en Nederlands mogen verzorgen voor mensen van de backoffice bij Werkplein Fivelingo. Het was een zeer gemotiveerde groep cursisten, die de lat voor zichzelf hoog legde. Maandag was de feestelijke uitreiking van de certificaten.