WAT VINDEN ONZE DEELNEMERS

Ik was student in 2020/2021

Ik heb een zeer fijne tijd gehad en veel geleerd tijdens mijn opleiding doktersassistente. De docenten waren betrokken en dachten met mij mee. Ik moet toegeven dat het een pittige tijd was, de opleiding en stage, maar zeker de moeite waard was. Ik mocht van mijn stageplek mijn werkplek maken en heb het onwijs naar mijn zin.

Leer voor jezelf, groei & bloei op je eigen manier. Ga de opleiding doen, want het werk is zo veelzijdig, leerzaam en leuk!

Groeten,
Henrike

Na een carrière in het bedrijfsleven ben ik in de zomer van 2020 op zoek gegaan naar een volledige opleiding tot medisch secretaresse. Als 50-plusser was het voor mij belangrijk om klassikale lessen te kunnen volgen, zodat er direct contact is met zowel docenten als medecursisten. Omdat ik geen ervaring in de medische wereld had, wilde ik daarnaast graag een stage gaan doen. Dit alles vond ik in de opleiding van FLAIR.

In oktober begon ik met de opleiding. Door de corona-pandemie werden we uiteindelijk genoodzaakt om lessen online te volgen, maar desondanks heb ik met een goed gevoel deze opleiding gevolgd. De betrokkenheid van de docenten was groot en door de lessen in een kleine groep was er volop aandacht voor iedere leerling. Ook was er een fijne begeleiding naar een stage.

Voordat ik in juli 2021 mijn opleiding kon afronden werd ik al aangenomen in het UMCG, waar ik nu met veel plezier werk op de afdeling Obstetrie.

Ben jij op zoek naar een goede opleiding tot medisch secretaresse? Mijn advies: neem eens contact op met FLAIR!

Janny Voogd

Onlangs ontving de eerste groep studenten het erkende diploma doktersassistente.

Uiteraard hebben ze allemaal al een baan!

Omdat ik in 2020 besloot om mij te laten bijscholen tot medisch secretaresse, ging ik op zoek naar een geschikte opleiding. De belangrijkste reden om voor Flair te kiezen was dat de opleiding werkt met kleine groepen en er daardoor ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarnaast vond ik de afsluitende stage ook belangrijk, het vergroot je kans op een baan.

De lessen worden gegeven door prettige en betrokken docenten.

Nu werk ik als medisch secretaresse bij het UWV. Ik bereid de spreekuren van de verzekeringsartsen voor. Tijdens mijn werk merk ik dat ik veel heb gehad aan het theoretische gedeelte van de opleiding. Uiteraard de medische termen, maar ook Nederlands, notuleren en de lessen klantgericht handelen.

 

Flair is een opleiding die ik in iedereen kan aanbevelen die op zoek is naar een leeromgeving waarin je in een kleine groep op een persoonlijke manier wordt voorbereid op een stage in de praktijk.

Héléne Slinkman, medisch secretaresse UWV

In 2020 ben ik via Jobxchange terecht gekomen bij Flair. Dit bedrijf werd me gelijk aanbevolen toen ik aangaf dat ik graag omgeschoold wilde worden tot Medisch secretaresse.

De opleiding trok me erg aan, omdat je in een korte tijd een volledige opleiding kon doen met daarbij een stage. Bovendien worden de lessen gegeven in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

De docenten zijn zeer betrokken, nemen alle tijd voor je en doen er alles aan om je te helpen slagen. Flair staat goed aangeschreven bij de ziekenhuizen in de omgeving en dat is zeker een pré bij het vinden van een stageplek en van een baan. Ook tijdens de stage krijg je goede begeleiding.

De stage is afgerond, het diploma behaald en momenteel ben ik druk aan het solliciteren.

Flair is een opleidingsinstituut dat ik iedereen aan kan bevelen.

Henny Timmerman