WAT VINDEN ONZE DEELNEMERS

Omdat ik in 2020 besloot om mij te laten bijscholen tot medisch secretaresse, ging ik op zoek naar een geschikte opleiding. De belangrijkste reden om voor Flair te kiezen was dat de opleiding werkt met kleine groepen en er daardoor ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarnaast vond ik de afsluitende stage ook belangrijk, het vergroot je kans op een baan.

De lessen worden gegeven door prettige en betrokken docenten.

Nu werk ik als medisch secretaresse bij het UWV. Ik bereid de spreekuren van de verzekeringsartsen voor. Tijdens mijn werk merk ik dat ik veel heb gehad aan het theoretische gedeelte van de opleiding. Uiteraard de medische termen, maar ook Nederlands, notuleren en de lessen klantgericht handelen.

 

Flair is een opleiding die ik in iedereen kan aanbevelen die op zoek is naar een leeromgeving waarin je in een kleine groep op een persoonlijke manier wordt voorbereid op een stage in de praktijk.

Héléne Slinkman, medisch secretaresse UWV

Klik op onderstaande link voor nieuws over de diploma-uitreiking in april 2018 in Roden!

https://dekrantnieuws.nl/dolblij-met-diploma-dankzij-isd-noordenkwartier/

Februari 2018

De afgelopen weken hebben wij de cursus Notuleren op de Laptop en Nederlands mogen verzorgen voor mensen van de backoffice bij Werkplein Fivelingo. Het was een zeer gemotiveerde groep cursisten, die de lat voor zichzelf hoog legde. Maandag was de feestelijke uitreiking van de certificaten.