Over Flair

De praktijk staat centraal, niet de theorie
Flair leert cursisten niet alleen de theorie, maar brengt hen vóór alles bij hoe zij de theorie straks kunnen toepassen in de praktijk.

Wie zijn wij?

Wij zijn Cindy Menke en Anita Leistra.

Onze reis begon als apothekersassistenten in een apotheekhoudende huisartsenpraktijk, waar we hard werkten en onze doktersassistent diploma’s behaalden. Van doktersassistenten gingen we zelfs verder tot het bereiken van de positie van triagist. Maar onze reis stopte daar niet! Geiinspireerd door gedeelde ambities vonden we elkaar als collega’s en vriendinnen. We hadden een gedeelde passie om de volgende generatie bekwame zorgprofessionals op te leiden. Van medicijn tot onderwijs, we hebben de formule voor succes gevonden. Kennis delen, samen groeien!

We doen het samen en op maat

Wij vinden het belangrijk dat er oog is voor jou als student. Wij werken met kleine groepen, maximaal 10 studenten per klas. Zo houden we korte lijntjes. Ook vinden wij het belangrijk dat je er niet alleen voor staat. We coachen, begeleiden en motiveren je om tot een positief afronden van de opleiding te komen. Samen kom je verder! ” maar ook een netwerk dat je ondersteunt en stimuleert om je opleiding met succes af te ronden. 

Een van onze waardevolle partners uit ons netwerk is Huisartswerkt.nl. Als bruggenbouwer tussen werkzoekenden, stagiairs en huisartsen, speelt http://www.huisartswerkt.nl  een belangrijke rol in het creëren van waardevolle verbindingen binnen ons vakgebied. Ook delen zij via hun website informatie over het werkveld. 

Informatie en erkenningen

FLAIR scholing heeft een uitstekende reputatie als opleidingsinstituut, en wordt erkend door meerdere gerenommeerde instanties als een betrouwbare en hoogwaardige aanbieder van scholing. Met een bewezen staat van dienst is FLAIR scholing een vertrouwde keuze voor kwalitatief hoogwaardige opleidingen.

Enthousiast geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!