OPLEIDINGEN


Opleidingen F.L.A.I.R.


F.L.A.I.R. Scholingstrajecten biedt verschillende opleidingen aan om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt. Vaak is het na enige tijd zonder vaste baan lastig om weer aan werk te komen. Wij helpen u graag om deze overgang makkelijker te maken. De opleidingen van F.L.A.I.R worden in kleine groepen gegeven en starten maar liefst vijf keer per jaar. Dit zorgt voor een hoge mate van persoonlijke begeleiding en een hoge slagingskans. Uiteindelijk heeft u met onze opleidingen dus een grotere kans om weer aan het werk te kunnen.

De opleiding die bij u past

Bij ons vindt u opleidingen tot receptionist(e), administratief medewerk(st)er, secretaresse of medisch secretaresse. U kunt dus zelf bepalen welk omscholingstraject het beste bij uw wensen past. Alle modules binnen onze opleidingen kunnen ook als afzonderlijke training gevolgd worden, waarmee uw kans op een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt nog meer vergroot wordt. Alle

Kijk snel bij onze opleidingen om te zien welk nieuw carrièrepad bij u past of neem contact met ons op voor meer informatie.